Klaar om te kiezen voor een leven dat echt bij jou past?

Ik maakte een gids voor vrouwen die heel graag stappen willen zetten naar een leven dat echt goed bij hen past. Een gids vol inspiratie met 10 praktische tips die jou helpen om te groeien naar wie je graag wil zijn.

Heb jij al even het gevoel dat je leven niet meer helemaal goed zit? Wil je meer het leven gaan leven dat echt bij je past, maar weet je niet echt waar te beginnen of ben je al even aan het zoeken en heb je er nu eindelijk genoeg van?

Weet dat het mogelijk is en dat je er stap voor stap bewust kan voor kiezen.

Herken je dit?

  • Je voelt al even dat je het graag anders wil gaan aanpakken maar weet niet goed waar te beginnen
  • Je hebt zin in verandering maar weet niet welke stappen eerst te zetten
  • Je denkt wel eens: “Nu is het genoeg.” Maar daarna ga je terug relativeren en kom er geen verandering
  • Sommige diepe wensen lijken ongrijpbaar voor jou
  • Je hebt nood aan een sparringpartner die met jou samen je twijfels bespreekt en jou weet te motiveren in wat echt bij jou past

Hey, ik ben Eva

Zot van het leven, mama van Leon en Klara, liefje van Sven, groot tettergat, inspirator, podcast maakster en verzot op verhalen.

Praten met een ander is al van kleins af aan mijn passie. Ik geniet er echt van om anderen te inspireren en te brengen naar het punt van vele mogelijkheden. Ik geniet er elke keer opnieuw van om vrouwen (terug) helemaal in hun kracht te zetten.

Ik geloof echt dat elke vrouw het recht heeft om aan het stuur te gaan zitten van haar eigen leven. Ook ik kreeg hulp van anderen en maakte een aantal jaar geleden de klik om helemaal te gaan voor een leven dat goed bij mij past. Denk maar aan dat kleedje waar je er ongelofelijk blij van wordt. Je voelt het gewoon echt als iets goed zit. Dat is waar ik in mijn trajecten elke keer opnieuw naartoe werk. Een leven dat goed zit, waar je helemaal blij van wordt, dat jou energie geeft in plaats van te nemem. Een leven waar niet alleen jij blij van wordt, maar ook iedereen rondom jou.

Bijzondere woorden

Ik heb mezelf terug gevonden

Ik vond door de coaching mijn weg terug. Toen ik in mijn diepste dal zat, hielp je me om de weg te vinden en te groeien naar wie ik zo graag wil zijn. Ik voelde terug dat ik het waard ben en ik kan nu zonder schuldgevoel mezelf echt centraal zetten in mijn eigen leven. Ik ben je zo dankbaar.
Darline Bogaert

Coaching bij Eva is al praten met een vriendin die écht naar je luistert. Ze is hartelijk warm en zacht. Ze haalt de diepere onbewuste gevoelens naar boven en durft je hiermee confronteren. Ze luistert zonder oordeel en laat je voelen: wat wil je echt ? De antwoorden en kansen zie je dan vanzelf verschijnen.
Ann-Sophie