Ga ondernemen op jouw unieke manier

Tijdens dit groepstraject leer je in 4 maanden tijd hoe je een bedrijf kunt bouwen dat jou voorziet van overvloed op alle vlakken. Hoe kun je nu minder doen en daar meer voor terugkrijgen? De kracht zit echt in het leren ondernemen op de manier waar jij blij van wordt. Dat is wat helemaal helder is nadat je Grow Together hebt gevolgd.

Voor wie is Grow Together ?

 • Je wilt groeien met je onderneming, maar je ziet door de bomen het bos niet meer.
 • Je bent op zoek naar een bepaalde structuur omdat het niet lukt om je doelen te halen zoals je had gehoopt.
 • Je wilt graag voor je onderneming gaan, maar dit mag niet ten koste gaan van je leven.
 • Je doet het graag op jouw manier in het leven en bent niet bang om van het padje af te wijken.
 • Je verlangt naar een duidelijk plan voor de toekomst dat jou kan brengen naar het leven waar je zo naar verlangt.
 • Persoonlijke ontwikkeling en een positieve mindset zijn onderwerpen die jou interesseren.
 • Je voelt je gesteund wanneer je de verhalen van anderen hoort en geniet ervan om verbinding te maken met andere vrouwen.

Door Grow Together kom jij in volle transformatie

In dit traject leer je hoe je kunt ondernemen op jouw unieke manier. Het is echt een mix van persoonlijke groei en het laten doorgroeien van je bedrijf van daaruit. Je krijgt echt helderheid over hoe het er in de toekomst uit kan zien, en ik leer jou hoe je daarop kunt inspelen. We bouwen jouw wensen helemaal uit, met volledige ondersteuning van mij en een groep fantastische vrouwen.

 • Je krijgt helderheid over jouw doelen en weet precies wat je moet doen om ze te bereiken, zonder dat je jezelf daarvoor hoeft te verliezen.
 • Je gaat marketing doen op een manier die helemaal bij je past en die echt authentiek aanvoelt.
 • Je hebt heel scherp inzicht in jouw kracht en hoe je die meer kunt gaan inzetten in je bedrijf.
 • Je ontwerpt jouw unieke systeem voor de toekomst van jouw bedrijf, waardoor je door minder te doen meer resultaten zult behalen.
 • Je bent klaar om echt door te groeien met jouw bedrijf op jouw unieke manier.

Tijdens Grow Together ontdek je hoe je succesvol kunt ondernemen
zonder jezelf te verliezen.🧡

Ondernemen is een unieke reis

Let’s Grow Together

Leer de basisprincipes en groei in jouw unieke ondernemersverhaal.

De inhoud van het traject ziet er als volgt uit 👇

Deep dive

Bij de start van het traject is er een sessie van 2 uur individuele coaching waarin we helemaal duiken in jouw bedrijf en jouw focus bepalen voor de komende periode. Dit is een verhelderende sessie die jouw transformatie echt op gang brengt.

2 Livedagen

Tijdens dit traject krijg je toegang tot twee live dagen op locatie. Deze dagen bieden een totaalervaring die gericht is op jouw groei als ondernemer. Je ontmoet ook de andere onderneemsters die deelnemen aan het Grow Together-traject.

5 coachingcalls met Eva

Iedere maand (in totaal 4 keer) krijg je een Q&A-sessie van 1,5 uur met de groep. Deze sessies worden begeleid door Eva. Tijdens deze sessies kun je jouw persoonlijke vragen en uitdagingen met haar delen. Je krijgt strategisch advies over jouw situatie, zodat je nooit vastloopt.

10 videolessen

Je krijgt toegang tot de waardevolle leeromgeving van Grow Together. Om de 2 weken verdiep je je in een nieuw thema en krijg je toegang tot een nieuwe module. Je leert echt praktisch alles wat je moet weten voor het bouwen van een succesvol bedrijf dat werkt op de manier waar jij blij van wordt.

4 maanden support

Je krijgt toegang tot een besloten groep voor vragen, twijfels en mentale ondersteuning. Ook kun je Eva persoonlijk om hulp vragen als je vastloopt.

Bussines plan

Je stelt een volledig businessplan op, waardoor je jouw toekomstkoers, strategie, doelen en marketingplan helder hebt.

Je investering

Je kan kiezen uit verschillende betaalopties bij inschrijving.

Maandelijks 4 termijnen

400,- excl BTW

Betaling in 2 termijnen

800,- excl BTW

Eenmalige investering

1600,- BTW

Je kunt pas inschrijven voor dit traject nadat we een gesprek hebben gehad. Ik wil dit traject succesvol laten zijn voor jou, voor mij en voor iedereen in de groep. Daarom zullen alleen ondernemers worden geselecteerd die zich voor de volle 100% voelen dat zij erbij moeten zijn, een bedrijf hebben dat past binnen dit traject, en echt bereid zijn om grote stappen te zetten.

Bijzondere woorden van klanten

5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Coachen bij Eva is als praten met een vriendin die Ă©cht naar je luistert. Ze is hartelijk, warm en zacht. Ze weet je op een krachtige manier op jouw pad te zetten, waardoor je echt in je kracht gaat staan. Elke keer opnieuw weet je wat de volgende stap is.
ANN-Sophie
website strateeg
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Als onderneemster laat ik me graag ondersteunen door mensen met goede vibes. Eva laat me op zo’n mooie manier groeien en weet me elke keer opnieuw te inspireren.


Ruth
Personal oil design
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Ik vond door de coaching mijn weg terug, toen ik even helemaal de weg kwijt was. Eva is een expert in haar vak; ze weet je op zo’n mooie manier terug in je kracht te zetten en laat jou op een heel zachte maar toch duidelijke manier zien wat de volgende stap is met je bedrijf.
Daline Bogaert
Not down but up

Veelgestelde vragen

Het traject duurt 4 maanden. We komen zowel online als offline samen, waarbij we inspireren, verbinden en je gedurende de hele 4 maanden de mogelijkheid hebt om al je vragen over je onderneming aan mij te stellen.

Je bepaalt zelf het tempo van dit traject. Eenmaal per maand is er een live coachingscall via Zoom waarin je al je vragen kunt stellen. Als je hier niet bij aanwezig kunt zijn, kun je de replay achteraf bekijken op een moment dat voor jou past. Je maakt de opdrachten op een moment dat jou past en je bepaalt op elk moment de intensiteit van het werk dat je doet.

Het is echt een mix van beide. Eenmaal per maand is de Zoomsessie online, en het leerplatform is ook volledig online. We komen 2 dagen offline samen voor een volledige dag heerlijk verbinden op een prachtige locatie in het groen (regio Brakel)

Laat me gewoon weten en dan kun je op een later moment deelnemen aan een live dag, dat is geen enkel probleem. Ik deel met jou de datums van de komende live dagen en je mag dan gewoon een andere datum kiezen. Geloof me, je wilt deze ervaring niet missen!

Ik vind dat financiën geen belemmering mogen vormen om in jezelf te investeren. Daarom heb je volledige vrijheid bij het kiezen van je optie, zonder extra kosten als je in termijnen wilt betalen. Je kunt kiezen tussen betaling in 2 of 4 termijnen voor dit traject.

Ja! Als ondernemer mag je de btw sowieso aftrekken, en daarnaast is dit een investering in je bedrijf. Dus je kunt de training als zakelijke kosten aftrekken. Je ontvangt een factuur van mij bij inschrijving, die je dan in je kosten kunt opnemen bij de volgende kwartaalaangifte.

Nee, dit maakt echt niet uit. Het is heel belangrijk dat je een onderneemster bent die echt wil kijken naar hoe je meer kunt werken op een manier die helemaal goed voelt voor jou. Dus dit traject is geschikt voor mensen die aan het begin van hun ondernemersreis staan en mensen die al bezig zijn. Het is echt een mix van persoonlijke groei en het opzetten van een specifieke strategie die jou voorziet van meer overvloed met je onderneming op alle vlakken, zoals geld, tijd, voldoening, plezier, speelsheid en ruimte.

Staat je vraag er niet tussen? Contacteer mij dan via mail info@spelingengefluister.be of stuur me een berichtje via social media.