Traject individuele coaching

Het individueel traject is een uniek traject met enkel coaching gericht op jouw specifiek verhaal. Het is een deep dive in jouw leven en jouw persoonlijke ontwikkeling. Het is een traject voor vrouwen die voelen dat het tijd is voor verandering en zich daar alleen geen beginnen aan zien.

Je wil graag meer impact op je dagelijks leven en je bent op zoek naar een leven dat echt goed bij je past

Je voelt al even dat het anders moet, je weet al veel dingen die je anders wil gaan doen maar weet gewoon echt niet waar te beginnen.

Ik geloof heel hard dat een persoon aan je zijde die het volledige overzicht heeft over jouw verhaal een grote meerwaarde is om te slagen in een transformatie die vrij aanvoelt.

Tijdens het individueel traject neem ik jou mee in een heel duidelijk plan om te groeien naar het leven dat voor jou goed past. Ik ben zelf het voorbeeld van de transformatie die je kan ondergaan en velen deden het ons al voor.

We werken samen een duidelijke structuur uit die aansluit op wat jij specifiek nodig hebt, waardoor je bewuste keuzes kan maken die je brengen naar waar je graag wil zijn.

Voor wie is dit traject?

Dit traject is enkel voor vrouwen die hun leven willen veranderen. Die er echt genoeg van hebben met zelf dingen uit te proberen en willen kiezen voor persoonlijke groei.

  • Je bent het contact met je intuïtie kwijt en wil dit heel graag terug
  • Je wil graag je levensvreugde terug
  • Je wil jouw persoonlijke groei een boost geven
  • Je wil terug beter in contact staan met jezelf
  • Je wil je terug vrijer voelen
  • Je wil opnieuw een warm contact maken met anderen

Hey, ik ben Eva

Mijn grote missie is om vrouwen te helpen om te kiezen voor een leven dat echt bij hen past. Zo kan je gaan leven vanuit een flow in volle verbinding met jezelf. Ooit heb ik ook de meerwaarde mogen ervaren van iemand die me voorging en ik weet heel goed hoe waardevol het is om iemand aan je zijde de hebben die overzicht over je pad houdt en jou in actie brengt om volop te groeien.

Ik werk met vrouwen die gedreven zijn om te groeien, zich graag laten inspireren en die helemaal willen gaan voor het leven dat hen vervulling geeft.

Ik zie een mooi leven niet als iets complex of ongrijpbaar. Het is ook voor iedereen anders en daarom ook zo uniek. Het is een bewustwordingsproces dat stap voor stap helderheid geeft en jou brengt naar waar je heel graag wil zijn.

Hoe ziet een individueel traject eruit?

Een leven leven dat goed bij je past vraag moed, focus en aandacht. Tijdens een individueel traject werken we 4 maanden intensief samen om een pad uit te stippelen voor jou. Het is een periode die helderheid brengt en jouw stap voor stap in beweging zet. Het is niet enkel praten en kennis vergaren. Het is echt een traject waar je in actie komt met focus op de dingen die voor jou specifiek van toepassing zijn. Het start met jouw bewustwordingsproces, dat daarna overvloeit in een concreet stappenplan. Aan de hand van coaching zorg ik er persoonlijk voor dat je stappen zet die jou dichter brengen naar waar je heel graag wil zijn. Ik ben nabij en wandel met je mee. Aan het einde van dit traject is je pad helder en kan je met de extra tools die je ter jouw beschikking hebt verder exploreren. Dit traject is zo effectief omdat het helemaal op maat is.

Je krijgt het volgende

  • We starten het programma met een 1-op-1 deep dive sessie bij mij op een magische plek in Everbeek (Brakel) . Dit kan ook bij jou in de buurt , laat me dit weten en dan stemmen we even af met elkaar. Ik hou ervan om nieuwe plekjes te ontdekken. Voorafgaand aan de sessie ontvang je een uitgebreide vragenlijst, zodat ik inzicht krijg in jouw huidige situatie. We zoomen in op jouw verhaal en kijken waar de blokkades zitten. We bepalen onze focus voor de volgende maanden en kijken welke stappen we graag willen zetten.
  • Om de twee weken heb je een online (via zoom) individuele coaching van 1uur samen met mij. Tijdens dit moment gaan we dieper in op wat er speelt bij jou, kijken we samen naar hoe het loopt en bepalen we wat je gaat meenemen voor de volgende periode. Blokkades worden weggenomen zodat jij jouw stappen kan zetten om verder te groeien.
  • Tijdens een individueel traject kan je me altijd contacteren. Ik ben heel nabij en help jou verder op belangrijke (keuze)momenten, je mag me ook al je vragen stellen die je hebt zodat je niet komt vast te zitten en je optimaal kan groeien. Ik ben bereikbaar via whatsapp, mail of telefoon.
  • Je wordt mee uitgenodigd voor alle leuke dingen die ik lanceer rond de coaching en menselijke groei. Je kan dus altijd met voorrang inschrijven op mijn volledig aanbod van 2024.

Veelgestelde vragen

Dit traject duurt 4 maanden.

Je krijgt 8x coaching verspreid over de 4 maanden. Een coachgesprek duurt 1 uur.

Ons eerste gesprek is in het echt (locatie samen te bepalen), daarna gaan we online verder.

Als je de goesting en energie voelt om stappen te zetten in jouw leven, dan ben je klaar voor dit individueel traject. Het is echt een traject waarin je door mijn aanwezigheid de kracht zult vinden om gericht dingen te gaan instalereren of juist weglaten in je leven. Individuele coaching is echt heel krachtig omdat ze helemaal gericht is op jouw uniek verhaal. Dus geen nutteloze informatie, maar wel jij en ik recht naar de kern.

8 X 1uur voor de coaching verspreid over oktober, november, december, januari en wekelijks een moment om aan de slag te gaan met wat je meekreeg uit de coaching. Dit is helemaal op een door jou gekozen tempo. Jij kan de intensiteit volledig zelf bepalen en aanpassen.

De deuren voor dit traject zijn momenteel open. Je kan inschrijven.

Ik vind het heel belangrijk om nabij te zijn. Je kan terecht tijdens deze periode met al je vragen, bedenkingen en gedachten die spelen. Ik ben dicht bij jou en help jou als je ergens vastloopt.

Je kan me steeds bereiken via verschillende digitale kanalen en via de telefoon.

Mail me gerust op info@spelingengefluister.be of je mag me altijd bellen op het nummer 0477 34 99 57

Wil je graag een kennismaking babbeltje?