Meld je hier aan voor het volgende online inspiratiemoment

Zin om je te laten inpireren?

Welkom op mijn online inpiratiemoment. Ik neem je graag mee in hoe je meer kan gaan leven volgens jouw eigen voorwaarden. Hoe kan je meer gaan doen van waar je echt blij van wordt? Hoe volg je nu je eigen pad?

Vaak staan we niet meer stil bij het leven dat we leven. Dat zorgt voor het punt dat je vast komt te zitten op een plek waar het niet meer fijn voelt.

Tijdens dit online moment deel ik met jou mijn ervaringen en de belangrijkste inzichten die er voor gezorgd hebben dat ik nu een vrij, flexibel en fijn leven leef als vrouw, mama en ondernemer. Ik wil graag jou inspiren zodat jij ook voluit kan gaan voor een leven dat helemaal bij je past.

Volgende online inspiratiemoment:

18/10 of 19/10 om 20 u.