#27 Waarom je beter minder gaat doen!

In deze podcast neem ik jullie mee in hoe je uit “de hele tijd maar DOEN STROOM kan stappen” als ondernemer.

Vaak weten we heel goed wat we moeten doen en zijn we druk bezig met van alles.

Het is vrij pijnlijk als je veel werkt maar er weinig beweegt of als je voelt dat alles u plotseling veel te veel energie begint te kosten. Twijfel en stuurloosheid kunnen toeslaan… dat is nu eenmaal een logisch gevolg van niet echt ondernemen op de manier die helemaal bij u past.

Met als gevolg dat je energie zakt, je omzet waarschijnlijk ook, en je resultaten op verschillende vlakken zullen zeker ook zakken.

Sinds december 2023 ben ik echt heel hard aan het inzoomen op dit stukje van mijn onderneming en ik denk dat het heel waardevol is om mijn ervaringen met jullie te delen. Hopelijk kan ik ook jou inspireren om ook helemaal te gaan ondernemen op de manier die echt bij u past.

Want dat is goud waard. Ik voel het momenteel in alles wat ik doe✨ Mijn grote wens is dat veel meer vrouwen dit mogen gaan ervaren met hun onderneming.

Tijdens deze aflevering heb ik het over de interesselijst van mijn nieuw groepstraject Grow together dat start in eind april. Ik beloofde een linkje te zetten.

Je kan je gegevens hier achterlaten👇

Veel luisterplezier

Eva x

Vergelijkbare berichten